tiistai 6. elokuuta 2013

Puoli vuotta Seesamin hulinaa

Se, minkä piti olla vain pieni hauska kahden perheen harrastus, paisuikin vähän isommaksi ja monta työntekijää työllistäväksi yritykseksi. Ajatusleikistä alkunsa saanut idea lähti vyörymään lumipallon lailla ja muotoutui lopulta Seesamiksi. Alusta alkaen tavoitteemme oli tarjota perinteisistä kirpputoreista poikkeava, siisti ja myymäläinen paikka lastentavaroiden kierrättämiseen. Lisäksi halusimme tarjota mahdollisimman monipuolisen palvelutarjonnan eri myyntitavoista kiinnostuneille asiakkaille. 

Ensimmäiseen puoleen vuoteen on mahtunut kokemusta jos toistakin, ja täydellisen konseptin viilaaminen jatkuu edelleen. Parempaa vastaanottoa emme olisi voineet toivoa, ja positiivinen palaute on innostanut meitä eteenpäin kaikissa tilanteissa. Tähän mennessä Seesamissa on käynyt jo 15 000 ostaja-asiakasta, ja joka kuukausi kävijämäärä kasvaa entisestään. Myyjiä on ollut liki kuusisataa, viikon keskimyynti viikosta riippuen 100-200 euroa ja isoimmat tilit nelinumeroisia.


Tarjoamamme täyspalvelupaketti on saavuttanut suuren suosion, mutta työmääränsä vuoksi voimme tarjota sen vain murto-osalle halukkaista. Tällä viikolla onkin lanseerattu uusi palvelumuoto, etäitsepalvelupaketti. Sen myötä toivomme voivamme tarjota vaivattoman ja tuottoisan vaihtoehdon kaikille niille, joilla ei ole aikaa hoitaa myyntipaikkaansa itse (lue etäitsepalvelupaketista lisää täältä).

Toinen uudistus koskee myynninseurantaa - tästä viikosta lähtien kaikkien itsepalveluasiakkaiden on mahdollista seurata omaa tuotekohtaista myyntiään netin välityksellä. Myös hintalaput voi nimetä ja hinnoittaa kotoa käsin. Syksyn aikana on tulossa vielä lisää myyntiä helpottavia apuvälineitä.


Haluamme kiittää kaikkia asiakkaita loistavasta alusta. Tästä on mukava jatkaa kohti entistä vilkkaampaa syyssesonkia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestäsi. Kommentit tulevat näkyviin parin päivän viiveellä.