maanantai 12. elokuuta 2013

KirppariKalle - myyjän apuväline

Seesamissa on käytössä KirppariKalle-asiakastietojärjestelmä. KirppariKallen kautta voit sekä varata myyntipaikkasi että seurata myyntiäsi. Myynnit päivittyvät kotikoneellesi kymmenen minuutin viiveellä.

Voit rekisteröityä KirppariKalleen itse osoitteessa www.kirpparikalle.net tai pyytää meitä tekemään se puolestasi (sähköpostitse asiakaspalvelu@lastenseesam.fi). Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi tunnukset, joilla voit kirjautua sisään. Huom! Tunnukset sisältävä sähköposti juuttuu joskus roskapostisuodattimeen, joten kannattaa kurkata sinne jos niitä ei näy.

Mikäli haluat seurata myyntiä itse antamillasi nimillä, esitäytä hintalaput KirppariKallessa (kohta "Tuotteiden hinnoittelu"). Hintalaput tulostetaan Seesamissa ja ovat sieltä haettavissa koska vain. KirppariKalle on helppokäyttöinen ohjelma, mutta tarvittaessa löydät ohjeet tästä alta:
Valitse yläkulman valikosta "Tuotteiden hinnottelu" ja luo uusi arkki.

Arkille mahtuu 30 tuotetta. Nimeä tuotteet lyhyellä kuvauksella ja määritä hinta. Paina lopuksi tallenna.


Tässä vaiheessa arkin tila on vaiheessa Hinnoittelu kesken ja voit näin vielä muokata arkkia Hinnoittele-linkin kautta sekä halutessasi nimetä arkin Nimeä-linkin kautta. Tämän jälkeen Merkitse valmiiksi. 


Kun olet merkinnyt arkin valmiiksi, et voi enää muokata sitä. Arkin tila muuttuu hinnoitelluksi ja on valmis tulostukseen Seesamissa. 

Näytä tuotteet -linkin takaa pääset näkemään kyseiselle arkille tallennetut tuotteet. 


KirppariKallea voit hyödyntää kaikkien tuotteittesi hinnoittelussa, jolloin näet tuotetasolla myydyt tuotteet. Halutessasi voit hinnoitella KirppariKallella esim. vain ne tuotteet, joiden myyntiä haluat seurata ja hinnoitella loput tuotteet käsin. Tällöin käsin hinnoiteltujen tuotteiden osalta myynninseurannassa näkyy ainoastaan myydyn tuotteen tarranumero ja myyntiajankohta. Kokonaissaldo (ensimmäinen kuva) taas kertoo sen hetkisen myyntisi kokonaismäärän.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestäsi. Kommentit tulevat näkyviin parin päivän viiveellä.