perjantai 9. elokuuta 2013

Herkkuja äideille


Äitien herkkukattaus – viimeistä viikkoa, uudella valikoimalla


Seesamin toimintaa on alusta asti leimannut yhdessä tekemisen maku. Meillä on ollut paljon ideoita, mutta ei valmiiksi muottiin valettua konseptia. Uusia ajatuksia ja ehdotuksia on tullut asiakkaiden taholta ja me olemme parhaamme mukaan niitä yrittäneet toteuttaa.

Näin kävi myös äitien herkkupöydän kohdalla. Ulkomaille muuttava himoshoppaajaäiti kahlasi varastonsa läpi ja kauhistui tavaran määrää – siitä syntyi päätös laittaa vähälle käytölle jääneet merkkiluomukset kiertoon. Pieni keskustelu Seesamin kanssa ja kas, äitien herkkupöytä oli syntynyt.

Lyhyeksi suunniteltu kampanjaluonteinen tempaus sai valtaisan suosion, ja äitipöytä päätyi olemaan katettuna melkein kuukauden. Lasten kirpputoreilta naisten merkkivaatteita ei yleensä osata hakea, mutta kampanjamuodossa toteutettuna sana kiiri kauas ja ostajat odottelivat innokkaina jokaista täydennyserää. Loppualennuksen jälkeen ei myyjän tarvinnut kovin isoa kassia kantaa takaisin kotiin.

Ja mikä olisikaan parempi päätös äitipöydälle, kuin kunnon loppuhuipennus. Lauantaista (10.8) perjantaihin (16.8) saakka äitipöytä on avoin kaikille itsepalvelupaikkaa vuokraaville asiakkaille, jotka saavat tuoda äitien osastolle omat valikoidut aarteensa. Koko-, merkki- ja tyylivalikoimaa on odotettavissa runsaasti! Tarjontaa seurataan ja päivitetään Seesamin Facebook-sivuilla.

Tervetuloa tekemään löytöjä vaihteeksi itsellesi!

Kuvan kattaukseen mukaan pääsivät ZE-ZE, Gant, Henkkamaukka, Lindex ja Cream. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestäsi. Kommentit tulevat näkyviin parin päivän viiveellä.