tiistai 29. lokakuuta 2013

Lasten Seesam kirpputorien meressä

Siinä missä vuosikymmeniä sitten kirpputorit olivat kyseenalaisessa maineessa, on kirppistely nykyään jo todellinen trendi. Ei tarvitse matkustaa kuin läntiseen naapurimaahamme, jossa laadukkaita second hand -putiikkeja löytyy parhailta myyntipaikoilta vilkkaiden ostoskatujen varsilta. Kirpputorilla käymisessä ei enää ole kyse tulotasosta vaan eettisyydestä. Miksi ostaa uutta ja omalta osaltaan kuluttaa luonnon voimavaroja, kun lähes uudenveroista, käytettyä lastentavaraa on tarjolla runsaasti? Useat merkkivaatteet valmistetaan kierrätystä kestäviksi, joten laadukkuus on avainsana myös kirpputoreilla.


Erikoistuminen tuo ostajat ja myyjät yhteen

Tämän päivän kirppistrendi on erikoistuminen tiettyyn teemaan tai osa-alueeseen, kuten lastentarvikkeisiin. Erikoistuminen monipuolistaa valikoimaa ja luo paikan, jossa kysyntä ja tarjonta kohtavat entistä tehokkaammin. Uusi asiakaskunta on myös vaativampaa kuin ennen. Ostajat haluavat tulla siistiin ja viihtyisään paikkaan, jossa tuotteet ovat edustavasti esillä ja josta on helppo löytää etsimänsä. 


Laatuajattelua

Seesamin punaisena lankana on aina ollut laatutietoinen ajattelu. Haluamme, että laadukkuus välittyy joka käänteessä, olipa sitten kyse myymälätilasta, myyntipisteistä, kassa- ja asiakashallintajärjestelmästä tai asiakaspalvelun tasosta. On ollut mukava huomata, että laatuajattelu on omaksuttu hyvin myös myyjäasiakkaiden parissa – myynnissä on jatkuvasti erittäin korkealaatuista tavaraa.





Moderni kirpputori vaatii panostusta

Isoin satsaus Seesamissa on tehty myymäläkalusteiden osalta. Olemme päätyneet lastenvaateliikkeistä tuttuihin, uusiin myymäläkalusteisiin, jotka ovat täysin muokattavissa myytävän tavaran mukaan, ja joissa on mahdollisuus runsaaseen tankotilan käyttöön. Näin myyntitila säilyy pitkään siistinä ja edesauttaa myös asiakkaan myyntiä.

Kassa- ja asiakashallintajärjestelmämme edustaa tulevaisuuden kirppistuulia. KirppariKalle-ohjelman ansiosta myyjät voivat seurata myyntiään kotoa käsin sekä nimetä hintalaput netissä. Vuodenvaihteen jälkeen myyntipaikkojen varaaminen on mahdollista myös netissä, mikä parantaa palvelua entisestään.


Henkilökohtaista palvelua

Tärkein voimavaramme on kuitenkin uskomattoman upea henkilökuntamme. Haluamme tarjota ystävällistä, henkilökohtaista palvelua ja apua sitä tarvitseville. Esimerkiksi ensikertalaiselle voi hinnoittelussa ja tavaroiden esillepanossa olla paljon ihmetyksen aihetta. Haluamme silloin olla avuksi ja käytettävissä.





Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksi Seesamiin. Toivottavasti Seesamin valitsema tapa tarjota kirpputoripalvelua on juuri sitä mitä olitkin hakemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestäsi. Kommentit tulevat näkyviin parin päivän viiveellä.