perjantai 9. helmikuuta 2018

Nettivaraajan etu!


Mikä on NETTIVARAAJAN ETU?Se on sitä, että pääset varamaan ja maksamaan myyntipaikkasi näppärästi netissä, ja näin saat 2 € edun normaalista viikkohinnasta. Nettivarauksessa varaat haluamasi määrän myyntiviikkoja ja maksat ne varausohjelman kautta kokonaisuudessaan etukäteen ja sitoudut varaamaasi myyntiaikaan. 

Voit halutessasi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat JATKOVIIKKOJA varaukseesi peruutusehdolla - nämä myyntivikot ovat normaalihintaisia viikkoja ilman nettivaraajan etua. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa ennakkoon näitä jatkoviikkoja, ja voit miettiä tarvetta, kun sen aika tulee. Jatkoviikot ovat tällöin peruutettavissa viimeistään kolme myyntipäivää ennen seuraavan viikon alkamista. Jatkoviikkoihin kannattaa varautua, mikäli haluat varmistaa saman myyntipaikan pidemmälle myyntiajalle. 

Mikäli haluat varaukseesi ILTA-ALOITUKSEN tai AAMUNOUDON, onnistuu niiden lisääminen varaukseen asiakaspalvelumme kautta. Tällöin ensimmäinen netissä varaamasi päivä muuttuu ilta-aloitukseksi (tuonti klo 15-18) ja lisäämme varauksen loppupäivään yhden päivän 2€ hintaan. Samoin jos haluat noutaa tavarasi myyntijaksosi lopussa vasta seuraavana aamuna (klo 10-12), on se mahdollista tuohon 2€ lisähintaan.

Mikäli haluat tehdä varauksen netissä, eikä sinulla ole vielä Kirpparikalle-tunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lastenseesam.fi, niin lähetämme ne sinulle sähköpostitse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestäsi. Kommentit tulevat näkyviin parin päivän viiveellä.